Dior “Cannage Soft Shopper Tote “

750 

Pershkrimi Produktit
Cannage Shopper përmban një trup lëkure të veshur me tegela, me pajisje në ngjyrë argjendi, rripa zinxhirësh, një mbyllje magnetike me kapak dhe xhepa të brendshëm me rrëshqitje dhe zinxhir.

Dimensionet:
Gjatësia: 28 cm
Gjerësia: 36 cm
Thellësia: 13 cm
Rënie dore: 22

You might also like

Title

Go to Top