FURLA 1927

180 

Pershkrimi Produktit
Mbyllje me bllokim rrotullues
Xhep i brendshëm i sheshtë
Xhepi i pasmë i sheshtë
Rrip shpatullash i rregullueshëm me lëkurë dhe zinxhir
Gjerësia: 20 cm
Lartësia: 13 cm
Thellësia: 7 cm
Rrip: 108 cm

You might also like

Title

Go to Top