Gucci ” Ophidia”

700 

Pershkrimi I Produktit

19 X 8 X 23.5 cm                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Lartesi x gjerësi x gjatesi                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Gjatesia e rripit :50 cm                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Matriali lëkure e logo klasike WEB dhe aksesoret Hardware GG gold

Title

Go to Top