Louis Vuitton “Capucines”

2450 

25% Off

Out of stock

Out of stock

Pershkrimi Produktit
LOUIS VUITTON Taurillon Capucines PM në Magnolia.
Me lëkure viçi me teksturë luksoze në ngjyrë rozë të lehtë. Çanta përmban një dorezë të vetme të sipërme të përforcuar prej lëkure të mbështjellë me lidhje argjendi. Kjo hapet në një pjesë të brendshme prej lëkure ngjyrë të errët të ndarë me një xhep me zinxhir dhe kapëse të përshtatshme me unazë d.

Title

Go to Top