Louis Vuitton “Boite Chapeaux Souple MM”

1200 

Pershkrimi Produktit
Boite Chapeaux Souple lëkurë Empriente monogram.
Xhep të jashtëm me rrëshqitje, një mbyllje me zinxhir sipër, rrip lëkure të sheshtë të rregullueshme dhe një xhep të brendshëm
Dimensionet:
Gjatësia: 20 cm
Gjerësia: 21 cm
Thellësia: 7 cm
Rënie e shpatullave: 55

Title

Go to Top