Louis Vuitton “Twice Cherry”

850 

Pershkrimi Produktit
LOUIS VUITTON Damier Ebene Twice.
Kapaku dhe ndarja e zinxhirit hapen në një brendësi prej pëlhure alkantra të kuqe.
23,5 cm x 17,5 cm x 6 cm
(gjatësia x lartësia x gjerësia)
Rripi i gjatë i rregullueshëm ka një gjatesi prej 52 cm në 57.5 cm

Title

Go to Top