Chanel “Cambon Ligne Tote” (Small)

950 

27% Off

Pershkrimi Produktit
Small Cambon Ligne Tote në lëkurë fildishi/të zezë me tegela lëkurë qengjit dhe hardware argjendi.
Masa e small
Dimensionet: 20*24*11cm.

Title

Go to Top