Louis Vuitton “Artsy”

850 

29% Off

Out of stock

Out of stock

Pershkrimi Produktit
Louis Vuitton Empreinte Artsy MM
Artsy MM përmban një trup lëkure me monogram, një dorezë lëkure të mbështjellë, një majë të hapur dhe xhepa të brendshëm me rrëshqitje.
Gjatësia: 40 cm
Lartësia: 30 cm
Gjerësia: 18 cm

Title

Go to Top