DIOR “CARO”

1000 

Pershkrimi i Produktit
Dior Caro e krijuar me lëkurë viçi të zhdërvjellët, ajo dallohet me qepjet e saj karakteristike Cannage dhe një nënshkrim CD në pjesën e përparme. Falë zinxhirit të tij të lëvizshëm, të ndarë me lidhje zinxhirësh CD,
Canta mund të mbahet me dorë, të vishet mbi shpatulla ose tërthore dhe çiftëzohet mirë me pjesë të tjera të së njëjtës linjë. Nënshkrimi i CD-së në pjesën e përparmeTre ndarje, një fole me zinxhir me 6 karte Rrip zinxhiri i lëvizshëm i bërë ne Itali

Width x Height x depth: 19 x 14 x 3.5 cm

Title

Go to Top