Louis Vuitton “Twist Tote Epi”

1400 

Out of stock

Out of stock

Pershkrimi Produktit
Kjo çantë përmban një trup lëkure epi, doreza lëkure të mbështjellë, rrip të sheshtë të ndashëm dhe një majë të hapur me zinxhir të brendshëm dhe xhepa rrëshqitës.

DIMENSIONET:
Gjatësia: 22 cm
Gjerësia: 30 cm
Thellësia: 12 cm
Rënie dore: 10
Rënie e shpatullave: 46

Title

Go to Top