Givenchy “Antigona”

950 

Pershkrimi i Produktit
Detajet e brendshme: xhepa të brendshëm me zinxhir dhe xhepa, veshje prej cope
Materiali: lëkurë dhie
Gjatësia: 39 cm
Lartësia: 28 cm
Gjerësia: 19,5 cm

Title

Go to Top