Louis Vuitton “Metis” Limited Edition

1200 

Out of stock

Out of stock

Pershkrimi i Produktit
Louis Vuitton Pochette Metis koleksion limited edition
Përmban një dorezë të sipërme lëkure, xhep të jashtëm me zinxhir prapa, dizajn arnash dhe hardware në ngjyrë ari. Mbyllja e saj me bllokim S hapet në një brendësi me mikrofibër rozë me dy ndarje të hapura dhe xhep rrëshqitës.
Lartësia: 19,05 cm
Gjerësia: 25,4 cm
Thellësia: 7,62 cm

Title

Go to Top