Dior “Book Tote”

1800 

Out of stock

Out of stock

Pershkrimi Produktit
Tote Book përmban një trup kanavacë, doreza të sipërme të mbështjellë dhe një majë të hapur.

Dimensionet:
GJATESI: 35 cm
Gjerësia: 42 cm
Thellësia: 18 cm
Rënie dore: 17

Title

Go to Top