Louis Vuitton “Palermo PM”

350 

Pershkrimi Produktit
Palermo PM përmban një trup të kanavacës monogram me veshje lëkure Vachetta, doreza lëkure të sheshta, një rrip lëkure të sheshtë të ndashëm, një mbyllje me zinxhir të sipërm dhe xhepa të brendshëm me rrëshqitje.

Dimensionet:
Gjatësia: 27 cm
Gjerësia: 38 cm
Thellësia: 15 cm
Rënie dore: 14

Title

Go to Top