Gucci “Bamboo GG Canvas”

700 

Pershkrimi Produktit
Kjo çantë dore përmban një trup prej kanavacë me veshje lëkure, një dorezë bambuje, një mbyllje me zinxhir sipër dhe një xhep të brendshëm me zinxhir.

Dimensionet:
gjatësia: 33 cm
Gjerësia: 38 cm
Thellësia: 12 cm
Rënie dore: 20

Title

Go to Top