Gucci “Re(Belle)”

750 

38% Off

Pershkrimi Produktit
Nga koleksioni vjeshtë-dimër i Gucci-t 2018, çanta Re(Belle) ka të bëjë me stilin dhe elegancën femërore. Emri i çantës ka një kuptim të bukur ku re do të thotë rreth dhe belle do të thotë bukuri. Ajo ka një strukturë me kornizë të bërë nga kamoshi dhe e mbështetur nga veshje prej lëkure të lyer. Ajo është e zbukuruar me veshjet e firmës Web në qendër, logon GG me ngjyrë ari dhe mbahet nga dorezat e sipërme të dyfishta.
Gjatësia 51 cm
Gjerësia 11 cm
Lartësia 34 cm

Title

Go to Top