Gucci “GG Canvas Miss GG Hobo”

750 

Pershkrimi Produktit
Kjo çantë përmban një trup të kanavacës me veshje lëkure, një dorezë të sheshtë lëkure, një rrip lëkure të sheshtë, një mbyllje me zinxhir të sipërm dhe xhepa të brendshëm me zinxhir dhe rrëshqitje.

Dimensionet:
gjatësia: 28 cm
Gjerësia: 30 cm
Thellësia: 12 cm

Title

Go to Top